Pokémon GO! Ben jij klaar voor de TCG x GO?!

De populaire Pokémon GO uitbreiding komt dan eindelijk naar het prachtige trading card game van Pokémon, ben jij er klaar voor? Wij in ieder geval wel, lees gauw verder en kom meer te weten over deze uitbreiding

Deze zomer zal een zomer worden als nooit tervoren want in juli staat de release van de Pokémon GO uitbreiding op de planning. Nu is de vraag, ben jij ook altijd al een Pokémon GO fan geweest? anders wij wel! Uren lang opzoek naar de nieuwste Pokémon of misschien wel van Gym naar Gym om zo de stad te overmeesteren met jou team.

Terug kijkend naar de Pokémon GO ervaring, lijken sommige Pokémon in de echte wereld te zijn gesprongen, zoals Pikachu die naast zijn Trainer loopt en Snorlax die op de veranda van een huis ligt te dutten.

Ook dit keer kun jij achter jouw team gaan staan in de strijd met de speciale Team Boxen van Team Mystic, Team Valor en Team Instinct. In deze speciale Team boxen zullen Candela, Spark, en Blanche (de bazen van Team Valor, Team Instinct en Mystic) hun debuut maken als support kaarten. Tevens zullen deze support kaarten ook in een full-art vorm verschijnen. Daarnaast, Trainerkaarten pikken ook de Pokémon GO-sfeer op. De PokéStop Stadium-kaart kan elke beurt item-kaarten bovenaan de stapel vinden. Op dezelfde manier kunnen beide spelers met de Lure Module Item-kaart Pokémon bovenaan hun stapel vinden, net zoals wij gewend zijn in het Pokémon GO spel.

Een promokaart die op meerdere manieren opvalt, is Radiant Eevee, die een verbluffende visuele uitstraling heeft. Maar daarnaast ook nog eens handig is in de strijd, omdat je met zijn Twinkle Gathering-aanval tot zes kaarten in je deck kunt zoeken. En aangezien het een Pokémon van het kleurloze type is, is hij gemakkelijk in vrijwel elk deck te plaatsen!

Kortom, ben jij fan van Pokemon GO en TCG? Dan wil jij deze uitbreiding zeker niet missen, hieronder hebben wij de linkjes geplaatst van ons aanbod en de Team Boxen. Welk team ga jij kiezen? Wij zijn in ieder geval Team Instinct 😉

Pokemon GO

Team Valor

Team Mystic

Team Instinct

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *