Op naar de sterren, met Pokemon Brilliant Stars!

De negende Pokémon Trading Card Game Sword & Shield uitbreiding met als release datum 25 februari, 2022. In Japan is de set gereleased als Star Birth op 14 januari, 2022 welk ook als de negende uitbreiding van het Pokémon Trading Card Game Sword & Shield tijdperk. Brilliant Stars bevat kaarten vanuit de Japanse uitbreiding set Star Birth, de Japanse set Start Deck 100 en de subset VMAX Climax.

Sword & Shield Brilliant Stars

De uitbreiding baseerd zich op de Alpha Pokémon Arceus, welk het nieuwe Pokémon VSTAR en Pokémon V machanisme steun biedt in deze prachtige Trading Card Game. Zoals in alle voorgaande sets is het een vereiste van de Pokémon V dat deze een Aanval (attack) of actie (ability) bezit genaamd VSTAR Power (kracht), deze krachten zijn vergelijkbaar met de GX aanvallen (attacks) uit de Sun & Moon series, ook deze kunnen maar een keer gebruikt worden in een spel. Niet alleen Arceus maar ook Charizard, Shaymin en Whimsicott ondersteunen het nieuwe VSTAR mechanisme in deze uitbreiding. Wist jij dat in de set Brilliant Stars een kaart subset bevat genaamd Trainer Gallery? Deze subset bevat Full Art Pokémon kaarten waarbij de Pokémon naast de Trainer is afgebeeld, dit hebben wij wel eens eerder gezien, correct dit kwam voor in de Cosmic Eclipse uitbreiding!

Zoals wij gewend zijn van Pokémon bevat ook Brilliant Stars weer per booster pack tien kaarten van deze set, een code kaart welke gebruikt kan worden voor het leuke Pokémon Trading Card Game Live, en of een basic Engery kaart (natuurlijk gepaard met nieuwe designs) of een VSTAR marker kaart. De VSTAR marker kaart kan gebruikt worden als een hulpmiddel om spelers aan te geven of zij de Pokémon VSTAR Power hebben gebruikt de ja of de nee, ook dit kwam voor in de Sun & Moon series zoals de GX markers.

Nu weten wij wat de volgende vragen zullen zijn.. Maar hoeveel zijn de kaarten waard? welke kaart is het meeste waard van deze set? is dit een set die ik moet sparen? Of dit een set is die jij moet sparen kunnen wij natuurlijk geen uitspraak over doen, MAAR dit is wel een van die sets waar heel veel leuke pulls uit te halen zijn met prachtige arts en vette mechanismes. Kortom, dit is wel een set die wij erg leuk vinden om te openen!

Wij hebben de duurste 3 kaarten voor jou op een rijtje gezet;

  • Charizard VSTAR: +- $200
  • Charizard V Alternate Art: +- $150
  • Arceus V Alternate Art: +-$75

Heb jij interesse in de set gekregen? Bekijk nu ons assortiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *