Onze Bundel/ Mystery Box Services

Wij bij TCGTriarch proberen ten alle tijden ons uiterstebest om iedereen de beste en leukste services te verlenen. Naast de standaard verkoop van onze leuke producten met onder andere Pokemon, bieden wij ook nog overige services aan, namelijk:

Pokemon kaarten bundels
Ben jij opzoek naar een pokemon kaarten bundel dan kunnen wij deze helemaal naar jouw wens maken. Of dit nou om 1 enkele kaarten bundel gaat voor jezelf, een vriend/vriendin, de echte verzamelaar of dat het om meerdere kaarten bundels gaat voor een leuk verjaardags feestje als leuk uitdeel cadeau.

Mystery Boxen
Vindt jij het ook altijd leuk om een verassingspakket uit te pakken met vele verassingen? Wat is dan leuker dan een mystery box speciaal op maat gemaakt door TCGTriarch? Wij bij TCGTriarch kunnen op verzoek een op maat gemaakte mystery box samenstellen met leuke Pokemon boxen, kaarten en/ of andere kaartspellen, voor iedereen en elk budget! Wil jij jezelf verassen of ben jij juist op zoek naar een uniek cadeau voor een ander? Op welke manier zou dit beter kunnen dan met een Myster Box van TCGTriarch.

Heb jij ondertussen interesse gekregen in een Pokemon Kaarten Bundel sof een Mystery Box door ons, TCGTriarch, samengesteld op basis van jouw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of whatsapp en ontdek de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen deze bundels en mystery boxen net zoals al onze overige TCG producten zoals Pokemon kaarten, via de website aangekocht worden en indien gewenst kunnen deze opgehaald worden in Alphen aan Den Rijn en/of Almere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *