Onze Services

Wij bij TCGTriarch proberen ten alle tijden ons uiterstebest om iedereen de beste services te verlenen. Naast de standaard verkoop van onze producten bieden wij ook nog overige services aan, namelijk:

Pokemon kaarten bundels
Bent jij opzoek naar een pokemon kaarten bundel dan kunnen wij deze ten alle tijden opmaat maken voor jou. Of dit nou om 1 enkele kaarten bundel gaat voor jezelf, een vriend/vriendin, de echte verzamelaar of dat het om meerdere kaarten bundels gaat voor een verjaardags feest als leuk uitdeel cadeau.

Mystery Boxen
Vindt jij het ook altijd leuk om een pakket uit te pakken met vele verassingen? Wat is dan beter dan een mystery box speciaal op maat gemaakt door TCGTriarch?! Wij bij TCGTriarch kunnen op verzoek een op maat gemaakte mystery box samenstellen voor iedereen en elk budget! Wil jij jezelf verassen of juist een ander? Op welke manier zou dit beter kunnen dan met een Myster Box van TCGTriarch.

Heb jij ondertussen interesse gekregen in een Pokemon Kaarten Bundel of een Mystery Box door ons, TCGTriarch, samengesteld op basis van jouw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op per mail of whatsapp en ontdek de mogelijkheden.

Uiteraard kunnen deze bundels en mystery boxen net zoals al onze overige TCG producten zoals Pokemon kaarten, via de website aangekocht worden en indien gewenst kunnen deze opgehaald worden in Alphen aan Den Rijn en/of Almere.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *