Astral Radiance de nieuwste Pokémon uitbreiding! | Sword & Shield 10

Sta jij ook zo te popelen op de nieuwste Pokémon set? Wij anders wel! Lees gauw verder, want wij hebben de laatste informatie voor jou.

Astral Radiance is de tiende uitbreiding van de Sword & Shield reeks van Pokémon Trading Card Game welk een release datum heeft van 27 mei, 2022. In Japan daarintegen zal de tiende uitbreiding van de Pokémon Sword & Shield reek bestaan uit twee delen; Time Gazer en Space Juggler welk voor 8 april, 2022 geplanned staat. Er wordt verwacht dat Astral Radiance uitbreiding kaarten zal bevatten afkomstig van de Japanse uitbreidingen Time Gazer en Space Juggler, Battle Region subset kaarten en wellicht nog overige kaarten van de VMAX Climax subset.

Astral Radiance focust zich op de origine vorm van de legendarische Pokémon Dialga en Palkia, die hun debut maakten in de core series van Pokémon; Pokémon Legends: Arceus. Zowel Dialga als Palkia zullen als Pokémon V en Pokémon VSTAR kaarten in deze set voorkomen. Verder zal Astral Radiance niet eerder vertoonde (in Pokémon TCG) Pokémon bevatten van de Hitsui regio, ook wel bekend als Sinnoh tijdens de ontdekking in een historische tijd voor de Generation IV. Naast de eerder onbekende Pokémon uit Hitsui zullen ook een aantal Pokémon van toepassing zijn op basis van Regional Forms, denk aan een Alolan Vulpix (voorbeeld). Niet te vergeten, de laatste evoluties van de Hisui starters Pokémon; Decidueye, Typhlosion en Samurott.

Astral Radiance zal in deze uitbreiding de Radiant Pokémon introduceren! Deze Pokémon functioneren op dezelfde manier als Shining Pokémon uit de Neo Series en Pokémon Gold Star uit de EX Series. Radiant Pokémon zijn allemaal Basic Pokémon welk een Shiny vorm aannemen van een soort, ook zullen deze een ‘Rule Box’ (regel box) bevatten waarin aangegeven staat; Only one copy can be included in a deck (Er mag maar één kopie in het deck aanwezig zijn).

Elke Astral Radiance booster pack bevat tien kaarten van deze uitbreiding, één code kaart voor het Pokémon Trading Card Game Live spel, en/of een basic Enegry kaart of een VSTAR marker kaart. In tegenstelling tot de Japanse delen, zowel Time Gazer en Space Juggler bevatten per booster pack vijf kaarten.

Waar wacht je nog op? Bekijk snel onze Astral Radiance producten en vang ze allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *